Hypotheekadviseur Abbeweer

Hypotheekadviseur Abbeweer

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Abbeweer? Bij Het Florijnhuys, gevestigd in Groningen, kun je rekenen op echt onafhankelijk hypotheekadvies. Dat is onze belangrijkste drijfveer. Of je nu een hypotheek zoekt voor je eerste woning, een verbouwing van je huidige woning overweegt, of een beleggingspand wilt aanschaffen, wij denken graag met je mee en gaan geen uitdaging uit de weg. Wat je situatie ook is, we bieden altijd advies en oplossingen op maat.

Echt onafhankelijk hypotheekadvies

Of je nu op zoek bent naar een hypotheek met de laagst mogelijke maandlasten voor de aankoop van je eigen woning, of een verhuurhypotheek zoekt voor een beleggingspand, er is vaak veel meer mogelijk dan de standaard regels suggereren. Wij regelen een hypotheek die perfect aansluit op jouw behoeften en denken graag met je mee over alle mogelijkheden.

Het Florijnhuys is aangesloten bij vrijwel alle hypotheekaanbieders. Hierdoor kunnen we je echt onafhankelijk advies geven en een gedegen vergelijking maken tussen alle geldverstrekkers.

Benieuwd naar de actuele rentestanden?

Hoewel de hypotheekrente momenteel laag is, merken we dat er steeds meer schommelingen zichtbaar worden. Wil je graag de actuele rentestanden inzien? Gebruik dan de handige tool van de Nationale Hypotheekbond om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Bij Het Florijnhuys helpen we je graag met betrouwbaar hypotheekadvies in Abbeweer, zodat je met vertrouwen de juiste beslissingen kunt nemen voor jouw financiële toekomst.

Hypotheek berekenen Abbeweer

Ben je van plan een huis te kopen in het prachtige Abbeweer? Bij Het Florijnhuys begrijpen we die wens maar al te goed. Wil je alvast een idee krijgen van je maandelijkse lasten? Gebruik dan onze handige hypotheek berekentool hieronder. Zo kun je je financiële plannen alvast verkennen en voorbereiden voordat je stappen zet naar je droomwoning in Abbeweer.


Het Florijnhuys Groningen Hypotheekadvies

Hypotheekadvies Abbeweer

Bij Het Florijnhuys begrijpen we dat je niet zomaar je financiële situatie bespreekt met iemand die je net hebt leren kennen. Daarom bieden wij al meer dan 20 jaar hypotheekadvies aan, waarbij honderden kopers je zijn voorgegaan. Bij ons krijg je altijd een volledig onafhankelijk advies dat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Volledig onafhankelijk hypotheekadvies, helder uitgelegd.
  • Eén aanspreekpunt en totale ontzorging van begin tot eind.
  • Een uitgebreid netwerk van specialisten in onder andere makelaardij, vastgoedbeheer en projectontwikkeling.
  • Bijna 20 jaar ervaring in de bancaire sector.
  • Maatwerkoplossingen die verder gaan dan standaard adviezen.
  • Specialistische kennis op het gebied van ondernemers, verhuurd vastgoed en beleggingspanden.

Bij Het Florijnhuys staan we voor jou klaar in Abbeweer, om je te voorzien van deskundig advies en een hypotheekoplossing die perfect past bij jouw unieke situatie.

Onafhankelijk Hypotheekadvies in Abbeweer

Maar wat houdt een onafhankelijk hypotheekadvies precies in? Het is begrijpelijk dat je een hypotheekadviseur inschakelt voor advies over het afsluiten van je hypotheek. Bij het afsluiten van een hypotheek sta je namelijk voor tal van keuzes. Je moet bedenken bij welke bank je de hypotheek wilt afsluiten, welke rente je wenst en voor welke looptijd. Een hypotheekadviseur staat je bij in het maken van de juiste beslissingen.

Bij Het Florijnhuys gaat onze hypotheekadviseur op zoek naar een hypotheek die perfect aansluit op jouw persoonlijke situatie. Na een zorgvuldige zoektocht stelt de hypotheekadviseur een gedetailleerd hypotheekadvies op. In dit advies worden duidelijk de voor- en nadelen van verschillende hypotheken beschreven.

Na het hypotheekadvies ga je samen met je hypotheekadviseur in gesprek om tot een weloverwogen besluit te komen. Onze adviseurs begeleiden je gedurende het gehele proces, van onderzoek tot besluit, en bij het afsluiten, oversluiten, of verhogen van je hypotheek. Bovendien gaat jouw adviseur verder dan alleen het vergelijken van hypotheken onderling. Ze nemen ook de kleine lettertjes grondig door, zodat je met een gerust hart je hypotheek kunt afsluiten.

Sinds 1 januari 2013 is het provisieverbod ingevoerd, waardoor je als consument apart betaalt voor hypotheekadvies. Het verwerken van een provisie in het product is niet toegestaan. Zodoende staan wij garant voor een volstrekt onafhankelijk hypotheekadvies.

Onze werkwijze

Onze missie is om jou geheel te ontzorgen tijdens het hypotheekadviestraject. Bij het kopen van een woning komt immers al genoeg kijken. Daarnaast staan wij voor jou klaar om jou te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Stap 1. Kennismaken

Tijdens dit vrijblijvende oriëntatiegesprek zullen we de verschillende opties doornemen. Wat kan je lenen en welke maandlasten horen daarbij? Welke documentatie hebben we van je nodig en wat kan je van ons verwachten?

Stap 2. Hypotheekadvies

Binnen het hypotheekadvies valt een groot scala aan onderwerpen zoals; Advies van het te lenen bedrag, terugbetaling van de lening, rentevaste periode, betaalbaarheid bij pensionering. Ook brengen we diverse risico’s in kaart.

Stap 3. Afsluiten van een hypotheek in Haren

Wanneer alle belangrijke keuzes en risico’s in kaart zijn gebracht, is het tijd om de hypotheek af te sluiten. Wij zoeken een gepaste hypotheekverstrekker en zullen de hypotheek voor je gaan aanvragen.

Stap 4. Nazorg en onderhoud

Wijzigt je persoonlijke situatie? Ga je meer of minder verdienen? Ga je wellicht samenwonen of wil je graag je woning verkopen? Wij staan altijd klaar voor al je aanvullende vragen.

Een eerste huis kopen met Het Florijnhuys in Groningen
Het Florijnhuys Groningen Hypotheekadvies

Kosten hypotheekadvies Abbeweer

Bij Het Florijnhuys zijn wij volledig transparant over de kosten van ons hypotheekadvies. Afhankelijk van jouw specifieke wensen hanteren wij vaste tarieven voor een hypotheekadvies. In tegenstelling tot sommige andere hypotheekadviseurs maken wij geen gebruik van uurtarieven of extra opslagen. Wij geloven in helderheid en eerlijkheid.

Gemiddeld besteden wij tussen de 20 en 30 uur aan een compleet hypotheekadvies, waarbij we uitgebreid jouw situatie in kaart brengen en advies op maat geven.

Voor meer informatie over onze advies- en afsluitkosten verwijzen we je graag onze Dienstverleningsovereenkomsten.

Vrijblijvend kennis maken?

Bij ons ben je altijd welkom om op een laagdrempelige manier vrijblijvend kennis te maken. Dit kan zowel bij je thuis, op je werk of bij ons op kantoor. Ook is het mogelijk om telefonisch kennis te maken of via beeldbellen. Tijdens een kosteloos oriëntatiegesprek kunnen we samen de haalbaarheid van je wensen bespreken. En kunnen we alvast een indicatie geven van de maximale hypotheek en de bijbehorende maandlasten.

 

Het Florijnhuys Hypotheekadvies en financieel advies Groningen

Het Florijnhuys helpt je graag!

Op zoek naar een hypotheekadviseur voor je eigen woning of beleggingspand? Bel dan voor meer informatie naar 050 – 211 08 52 of vul ons contactformulier in via onderstaande knop.

× WhatsApp