Hypotheekadviseur Groningen

Hypotheekadviseur Groningen

Een hypotheek afsluiten doe je natuurlijk niet dagelijks, een passend advies van een hypotheek adviseur is dan ook vaak gewenst. Voornamelijk als je een starter bent op de woningmarkt komt er een hoop op je af. Er zijn vele zaken om rekening mee te houden bij het aankopen van een huis. Je wilt in de toekomst immers niet voor nare verrassingen komen te staan. Wij zijn Het Florijnhuys, gevestigd in Groningen, al bijna 20 jaar helpen wij starters, woningverkopers én beleggers op de woningmarkt. Wil of ga je binnenkort een huis kopen in Groningen of omstreken? Wij gaan graag vrijblijvend met je om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

De actuele rentestanden berekenen?

Wil je alvast een indicatie om de actuele rentestanden te berekenen? Gebruik onze hypotheek en rentetool om te kijken welke hypotheek de laagste maandlasten met zich meebrengt.

Hypotheek berekenen Groningen

Wil je graag een huis kopen in Groningen en wil je graag weten wat je kan verwachten van je maandelijkse hypotheek? Maak gebruik van onderstaande hypotheek bereken tool voor een onafhankelijke schatting van de hypotheekbond.


Het Florijnhuys Hypotheekadvies en financieel advies Groningen

Hypotheekadvies Groningen

Wanneer je een hypotheek wilt afsluiten doe je dit voor een langere termijn. Een hypotheek wordt vaak afgesloten voor 30 jaar of langer. Wanneer een hypotheek voor een langere periode wordt vastgezet geniet men van het voordeel dat de hypotheekrente hetzelfde blijft. Zeker nu de rentes laag zijn is dit financieel gezien een zeer verstandige keuze. Om een hypotheek te vinden met een lage rente wordt er vaak voor gekozen om hiervoor een hypotheekadviseur in de arm te nemen. Wij kunnen helpen bij het vinden van de meest geschikte hypotheek tegen een lage rente.

Wat is een onafhankelijk hypotheekadvies?

Wanneer je een hypotheekadvies afneemt bij Het Florijnhuys dan zullen wij voor jou aan het werk gaan. Wij bemiddelen tussen verschillende hypotheekaanbieders en geven op basis van de uitkomsten een uitgebreid advies met een overzicht van de rentepercentages, het rendement en de kosten. Daarnaast geven wij aan hoe flexibel de verschillende hypotheekverstrekkers zijn. Hierdoor kan je een hypotheek kiezen die het beste bij je past tegen de meest aantrekkelijke prijs.

Sinds 1 januari 2013 is het provisieverbod ingevoerd, waardoor je als consument apart betaalt voor hypotheekadvies. Het verwerken van een provisie in het product is niet toegestaan. Zodoende staan wij garant voor een volstrekt onafhankelijk hypotheekadvies.

Onze werkwijze

Onze missie is om jou geheel te ontzorgen tijdens het hypotheekadviestraject. Bij het kopen van een woning komt immers al genoeg kijken. Daarnaast staan wij voor jou klaar om jou te helpen bij het  nemen van belangrijke beslissingen.

Stap 1. Kennismaken

Tijdens dit vrijblijvende oriëntatiegesprek zullen we de verschillende opties doornemen. Wat kan je lenen en welke maandlasten horen daarbij? Welke documentatie hebben we van je nodig en wat kan je van ons verwachten?

Stap 2. Hypotheekadvies

Binnen het hypotheekadvies valt een groot scala aan onderwerpen zoals; Advies van het te lenen bedrag, terugbetaling van de lening, rentevast periode, betaalbaarheid bij pensionering, en brengen we diverse risico’s in kaart.

Stap 3. Afsluiten van een hypotheek in Groningen

Wanneer al de belangrijke keuzes en risico’s in kaart zijn gebracht gaan we over naar het afsluiten van een hypotheek. Wij zoeken een gepaste hypotheekverstrekker en zullen de hypotheek voor je gaan aanvragen.

Stap 4. Nazorg en onderhoud

Wijzigt je persoonlijke situatie? Ga je meer of minder verdienen? Ga je wellicht samenwonen of wil je graag je woning verkopen? Wij staan klaar voor al je aanvullende vragen.

Een eerste huis kopen met Het Florijnhuys in Groningen
Het Florijnhuys Groningen Hypotheekadvies

Kosten hypotheekadvies

Over de kosten van een hypotheekadvies zijn wij transparant, afhankelijk van je wensen staan de tarieven voor een hypotheekadvies vast. Waar andere hypotheekadviseurs soms gebruik maken van uurtarieven of extra opslagen, doen wij dit niet. Gemiddeld zijn wij tussen de 20 en 30 uur bezig met een compleet hypotheekadvies.

Bekijk onze actuele prijzen via dienstverleningsovereenkomsten.

 

Vrijblijvend kennis maken?

Bij ons ben je altijd welkom om op een laagdrempelige manier vrijblijvend kennis te maken. Dit kan zowel bij je thuis op je werk of bij ons op kantoor in Groningen. Ook is het mogelijk om telefonisch kennis te maken of via beeldbellen. Tijdens een kosteloos oriëntatiegesprek kunnen we samen de haalbaarheid van je wensen bespreken. En kunnen we alvast een indicatie geven van de maximale hypotheek en de bijbehorende maandlasten.

 

Het Florijnhuys Hypotheekadvies en financieel advies Groningen

Het Florijnhuys helpt je graag!

Op zoek naar een hypotheekadviseur voor je eigen woning of beleggingspand? Bel dan voor meer informatie naar 050 – 211 08 52 of vul ons contactformulier in via onderstaande knop.

× WhatsApp