Hypotheekadviseur Haren

Hypotheekadviseur Haren

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Haren? Bij Het Florijnhuys gevestigd in Haren krijg je echt onafhankelijk hypotheekadvies. Dat is het belangrijkste waar we voor staan. Of het nu gaat om een hypotheek voor je eerste woning, het verbouwen van je woning of het aankopen van een beleggingspand. We denken graag met je mee en worden graag uitgedaagd. Hoe dan ook leveren we altijd advies en bijpassende oplossingen op maat.

Echt onafhankelijk hypotheekadvies

Ben je op zoek naar een hypotheek met de laagste maandlasten voor de aankoop van een eigen woning? Of zoek je een verhuurhypotheek voor de aankoop van een beleggingspand? Er is vaak veel meer mogelijk dan de standaard spelregels. Wij regelen een hypotheek op maat voor je en denken graag met je mee.

Het Florijnhuys is bij nagenoeg alle hypotheekaanbieders aangesloten. Daardoor krijg je echt een onafhankelijk advies en een goede vergelijking van alle geldverstrekkers.

De actuele rentestanden berekenen?

De hypotheekrente is tegenwoordig laag, echter zien we dat er steeds meer renteschommelingen zichtbaar worden. Controleer alvast de actuele rentestanden volgens de Nationale Hypotheekbond.

Hypotheek berekenen Haren

Wil je graag een huis kopen in het mooie Haren? Dat begrijpen wij als geen ander. Wil je alvast een inschatting van je maandelijkse lasten? Maak dan gebruik van de  onderstaande hypotheek bereken tool.


Het Florijnhuys Groningen Hypotheekadvies

Hypotheekadvies Haren

Je bespreekt niet dagelijks je financiële situatie met iemand die je net hebt leren kennen, dat begrijpt Het Florijnhuys als geen ander. Inmiddels geven wij al meer dan 20 jaar hypotheekadvies waarbij honderden kopers jou voorgingen. Wij geven altijd een volledig onafhankelijk advies op basis van jouw persoonlijke situatie.

Wij staan voor;

  • Onafhankelijk hypotheekadvies, duidelijk uitgelegd.
  • 1 aanspreekpunt en totale ontzorging van begin tot eind.
  • Groot netwerk van specialisten in o.a. makelaardij, vastgoedbeheer en projectontwikkeling.
  • Bijna 20 jaar bancaire ervaring.
  • We leveren maatwerk en gaan verder dan standaard adviezen.
  • Tevens gespecialiseerd in ondernemers, verhuurd vastgoed en beleggingspanden.

Wat is een onafhankelijk hypotheekadvies?

Je schakelt een hypotheekadviseur (wellicht vanzelfsprekend) in voor een advies over over je af te sluiten hypotheek. Bij het afsluiten van een hypotheek kom je namelijk voor veel keuzes te staan. Hierbij dien je rekening te houden bij welke bank je de hypotheek wilt afsluiten, tegen welke rente en tegen hoeveel jaar. Een hypotheekadviseur helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Een hypotheekadviseur gaat voor jouw persoonlijke situatie op zoektocht naar een hypotheek die het beste aansluit bij jouw situatie. Vervolgens brengt de hypotheekaviseur een hypotheekadvies uit, in dit advies staat duidelijk beschreven wat de voor-en nadelen zijn van de verschillende hypotheken.

Na het hypotheekadvies zul je met jouw hypotheekadviseur in gesprek gaan om tot een goed besluit te komen. De hypotheekadviseur van Het Florijnhuys zal jou bij dit gehele proces begeleiden. Tot het onderzoek, het besluit het afsluiten, oversluiten of het verhogen van je hypotheek. Daarnaast vergelijken onze adviseurs de verschillende hypotheken niet alleen met elkaar. Jou adviseur zorgt er ook voor dat al de kleine lettertjes grondig worden doorgenomen, zodat jij met een gerust hart jouw hypotheek kan afsluiten.

Sinds 1 januari 2013 is het provisieverbod ingevoerd, waardoor je als consument apart betaalt voor hypotheekadvies. Het verwerken van een provisie in het product is niet toegestaan. Zodoende staan wij garant voor een volstrekt onafhankelijk hypotheekadvies.

Onze werkwijze

Onze missie is om jou geheel te ontzorgen tijdens het hypotheekadviestraject. Bij het kopen van een woning komt immers al genoeg kijken. Daarnaast staan wij voor jou klaar om jou te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Stap 1. Kennismaken

Tijdens dit vrijblijvende oriëntatiegesprek zullen we de verschillende opties doornemen. Wat kan je lenen en welke maandlasten horen daarbij? Welke documentatie hebben we van je nodig en wat kan je van ons verwachten?

Stap 2. Hypotheekadvies

Binnen het hypotheekadvies valt een groot scala aan onderwerpen zoals; Advies van het te lenen bedrag, terugbetaling van de lening, rentevaste periode, betaalbaarheid bij pensionering. Ook brengen we diverse risico’s in kaart.

Stap 3. Afsluiten van een hypotheek in Haren

Wanneer alle belangrijke keuzes en risico’s in kaart zijn gebracht, is het tijd om de hypotheek af te sluiten. Wij zoeken een gepaste hypotheekverstrekker en zullen de hypotheek voor je gaan aanvragen.

Stap 4. Nazorg en onderhoud

Wijzigt je persoonlijke situatie? Ga je meer of minder verdienen? Ga je wellicht samenwonen of wil je graag je woning verkopen? Wij staan altijd klaar voor al je aanvullende vragen.

Een eerste huis kopen met Het Florijnhuys in Groningen
Het Florijnhuys Groningen Hypotheekadvies

Kosten hypotheekadvies haren

Over de kosten van een hypotheekadvies zijn wij transparant, afhankelijk van je wensen staan de tarieven voor een hypotheekadvies vast. Waar andere hypotheekadviseurs soms gebruik maken van uurtarieven of extra opslagen, doen wij dit niet. Gemiddeld zijn wij tussen de 20 en 30 uur bezig met een compleet hypotheekadvies.

Voor meer informatie over onze advies- en afsluitkosten verwijzen we je graag onze Dienstverleningsovereenkomsten.

Vrijblijvend kennis maken?

Bij ons ben je altijd welkom om op een laagdrempelige manier vrijblijvend kennis te maken. Dit kan zowel bij je thuis, op je werk of bij ons op kantoor. Ook is het mogelijk om telefonisch kennis te maken of via beeldbellen. Tijdens een kosteloos oriëntatiegesprek kunnen we samen de haalbaarheid van je wensen bespreken. En kunnen we alvast een indicatie geven van de maximale hypotheek en de bijbehorende maandlasten.

 

Het Florijnhuys Hypotheekadvies en financieel advies Groningen

Het Florijnhuys helpt je graag!

Op zoek naar een hypotheekadviseur voor je eigen woning of beleggingspand? Bel dan voor meer informatie naar 050 – 211 08 52 of vul ons contactformulier in via onderstaande knop.

× WhatsApp