Hypotheekadviseur Harkstede

Hypotheekadviseur Harkstede

Het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek is geen dagelijkse kost. Als speler op de woningmarkt zijn er vele nieuwe zaken om rekening mee te houden. Met name voor starters kan de hoeveelheid informatie overweldigend zijn. Een passend advies van een hypotheek adviseur is dan ook vaak wenselijk. Zo weet jij wat nodig is en kom je in de toekomst niet voor vervelende verassingen te staan. Wij zijn Het Florijnhuys, gevestigd in Groningen, al bijna 20 jaar de hypotheekadviseur in Harkstede. Wij helpen starters, woningverkopers én beleggers op de woningmarkt. Ga jij in de nabije toekomst een huis kopen in Harkstede of omstreken? Wij gaan graag samen met jou om de tafel zitten en de mogelijkheden bespreken in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De actuele rentestanden berekenen?

Wil je alvast een indicatie om de actuele rentestanden te berekenen? Gebruik onze hypotheek en rentetool om te kijken welke hypotheek de laagste maandlasten met zich meebrengt.

Hypotheek berekenen Harkstede

Wil je graag een huis kopen in Harkstede en wil je graag weten wat je kan verwachten van je maandelijkse hypotheek? Maak gebruik van onderstaande hypotheek bereken tool voor een onafhankelijke schatting van de hypotheekbond.


Het Florijnhuys Hypotheekadvies en financieel advies Groningen

Hypotheekadvies Harkstede

Het afsluiten van een hypotheek gebeurt vaak voor de langere termijn. De tijdsduur van een hypotheek is dan ook meestal 30 jaar of langer. Men sluit liever een hypotheek af voor een langere periode, omdat wij dan genieten van een hypotheekrente die hetzelfde blijft. Tegenwoordig zijn de rentes zeer laag en is het afsluiten van een langdurige hypotheek dus een zeer verstandige keuze. Om ervoor te zorgen dat het afsluiten van jouw hypotheek het beste resultaat oplevert, kan een hypotheekadviseur worden ingeschakeld. Bij Het Florijnhuys helpen wij jou met het vinden van de meeste geschikte hypotheek tegen een lage rente.

Wat is een onafhankelijk hypotheekadvies?

Wanneer je en hypotheekadvies afneemt bij Het Florijnhuys dan zullen wij zorgen voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Met samenwerkingen van verschillende hypotheekaanbieders realiseren wij een uitgebreid advies op basis van de uitkomsten. Bovendien krijg je een duidelijk overzicht van de rentepercentages, het rendement en de kosten van de beschikbare hypotheken. Als laatste bieden wij inzicht in de flexibiliteit van de verschillende hypotheekverstrekkers. Hierdoor kan je een hypotheek kiezen die het beste bij je past tegen de meest aantrekkelijke prijs.

Sinds 1 januari 2013 is het provisieverbod ingevoerd, waardoor je als consument apart betaalt voor hypotheekadvies. Het verwerken van een provisie in het product is niet toegestaan. Zodoende staan wij garant voor een volstrekt onafhankelijk hypotheekadvies.

Onze werkwijze

Bij het kopen van een woning en het afsluiten van een hypotheek komen al genoeg zaken kijken. Onze missie is dus ook om tijdens het hypotheekadviestraject te ontzorgen. Daarnaast helpen wij jou natuurlijk in het nemen van belangrijke beslissingen.

Stap 1. Kennismaken

We beginnen het hypotheekadviestraject altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin zullen we de verschillende mogelijkheden van hypotheken doornemen en de bijkomende maandlasten bespreken. Welke documentatie hebben we van je nodig en wat kan je van ons verwachten?

Stap 2. Hypotheekadvies

Vervolgens bespreken we de vele relevante vragen en onderwerpen die komen kijken bij het afnemen van een hypotheek, zoals; advies van het te lenen bedrag, terugbetaling van de lening, rentevast periode, betaalbaarheid bij pensionering, en brengen we diverse risico’s in kaart.

Stap 3. Afsluiten van een hypotheek in Harkstede

Op moment dat alle belangrijke keuzes en risico’s in kaart zijn gebracht door ons besluiten we samen welke hypotheek af te sluiten. Het Florijnhuys gaat opzoek naar een passende hypotheekverstrekker en zorgt dat de hypotheek wordt aangevraagd.

Stap 4. Nazorg en onderhoud

Ook na het afnemen van een hypotheek staan we voor jou klaar. Wijzigt je persoonlijke situatie? Ga je meer of minder verdienen? Ga je wellicht samenwonen of wil je graag je woning verkopen? Wij staan klaar voor al je aanvullende vragen.

Een eerste huis kopen met Het Florijnhuys in Groningen
Het Florijnhuys een andere woning kopen

Kosten hypotheekadvies

De kosten van een hypotheekadvies zijn natuurlijk belangrijk in het maken van een keuze, daarom zijn wij hierin zeer transparant. Afhankelijk van de wensen staan de tarieven van een hypotheekadvies vast. Wij maken geen gebruik van uurtarieven of extra opslagen, zoals andere hypotheekadviseurs soms hanteren. Gemiddeld is Het Florijnhuys tussen de 20 en 30 uur bezig met een volledig hypotheekadvies.

Bekijk onze advies- en afsluitkosten via dienstverleningsovereenkomsten.

Vrijblijvend kennis maken?

De deur van Het Florijnhuys staat altijd open om op een laagdrempelige manier vrijblijvend kennis te maken. Maar daarnaast vinden we het natuurlijk ook erg leuk om bij je thuis of op werk langs te komen in Harkstede. En tegenwoordig snappen we dat telefonisch kennismaken of videobellen ook zeer goed kan werken. Tijdens z’n kort oriëntatiegesprek bekijken we samen de mogelijkheden van jouw wensen en geven we een indicatie van de maximale hypotheek en bijbehorende maandlasten.

 

Het Florijnhuys Hypotheekadvies en financieel advies Groningen

Het Florijnhuys helpt je graag!

Op zoek naar een hypotheekadviseur voor je eigen woning of beleggingspand? Bel dan voor meer informatie naar 050 – 211 08 52 of vul ons contactformulier in via onderstaande knop.

× WhatsApp