Hypotheekadviseur Hoogezand

Hypotheekadviseur Hoogezand

Het kopen van een huis en afsluiten van een hypotheek gebeurt natuurlijk niet dagelijks. We horen dan ook vaak dat een uitgebreid advies van een hypotheek adviseur enorm wordt gewaardeerd. Starters op de woningmarkt worden overvallen door de hoeveelheid aan informatie die paraat dient te staan. Maar ook andere partijen dienen met vele zaken rekening te houden bij het afsluiten van een hypotheek.  Om nare verassingen in de toekomst voor te zijn is het inschakelen van een hypotheek adviseur wenselijk. Wij zijn Het Florijnhuys, gevestigd in Groningen, al bijna 20 jaar helpen wij starters, woningverkopers én beleggers op de woningmarkt. Wil of ga jij binnenkort een huis kopen in Hoogezand of omstreken. Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan om de mogelijkheden van een hypotheek te bespreken!

De actuele rentestanden berekenen?

Wil je alvast een indicatie om de actuele rentestanden te berekenen? Gebruik onze hypotheek en rentetool om te kijken welke hypotheek de laagste maandlasten met zich meebrengt.

Hypotheek berekenen Hoogezand

Wil je graag een huis kopen in Hoogezand en wil je graag weten wat je kan verwachten van je maandelijkse hypotheek? Maak gebruik van onderstaande hypotheek bereken tool voor een onafhankelijke schatting van de hypotheekbond.


Een eerste huis kopen met Het Florijnhuys in Groningen

Hypotheekadvies Hoogezand

Een hypotheek sluit men af voor de langere termijn. Meestal wordt een hypotheek afgesloten voor 30 jaar of langer. Hier kiest men voor, omdat bij een hypotheek voor een langere periode de hypotheekrente gedurende deze periode hetzelfde blijft. Met name nu de rentes zeer laag zijn in Nederland is dit een zeer verstandige keuze. Vaak wordt een hypotheekadviseur ingeschakeld voor het vinden van een hypotheek met een lage rente. Bij Het Florijnhuys hebben wij de kennis en ervaring in huis om een passende hypotheek te vinden voor jou!

Wat is een onafhankelijk hypotheekadvies?

Op moment dat jij een hypotheek afneemt bij Het Florijnhuys dan gaan wij direct aan de slag. Als bemiddelaar tussen verschillende hypotheekaanbieders zorgen wij voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Met jaren ervaring geven wij op basis van de uitkomsten een uitgebreid hypotheekadvies met een overzicht van de rentepercentages, het rendement en de kosten. Bovendien laten wij zien hoe flexibel de verschillende hypotheekverstrekkers zijn. Op deze manier vind jij een hypotheek die bij je past tegen de meest aantrekkelijke prijs.

Sinds 1 januari 2013 is het provisieverbod ingevoerd, waardoor je als consument apart betaalt voor hypotheekadvies. Het verwerken van een provisie in het product is niet toegestaan. Zodoende staan wij garant voor een volstrekt onafhankelijk hypotheekadvies.

Onze werkwijze

De missie van Het Florijnhuys is om jou geheel te ontzorgen tijdens het hypotheekadviestraject. Er komen bij het kopen van een huis immers al genoeg zaken om de hoek kijken. Bovendien staan wij klaar om jou te helpen bij het maken van belangrijke en gegronde beslissingen.

Stap 1. Kennismaken

Het hypotheekadviestraject begint bij Het Florijnhuys altijd met een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Hierin leren we elkaar kennen en bespreken we de verschillende mogelijkheden van een hypotheek gekoppeld aan de maandelijkse lasten. Welke documentatie hebben we van je nodig en wat kan je van ons verwachten?

Stap 2. Hypotheekadvies

Vervolgens bespreken we een groot scala aan andere onderwerpen binnen het hypotheekadvies, zoals; advies van het te lenen bedrag, terugbetaling van de lening, rentevast periode, betaalbaarheid bij pensionering, en brengen we diverse risico’s in kaart.

Stap 3. Afsluiten van een hypotheek in Hoogezand

Wanneer alle belangrijke keuzes en risico’s in kaart zijn gebracht gaan we over tot het afsluiten van een hypotheek. Het Florijnhuys zoekt voor jou een geschikte hypotheekverstrekker en zal de hypotheek voor jou aanvragen.

Stap 4. Nazorg en onderhoud

Ook na het afnemen van een hypotheek staan we voor jou klaar. Wijzigt je persoonlijke situatie? Ga je meer of minder verdienen? Ga je wellicht samenwonen of wil je graag je woning verkopen? Wij staan klaar voor al je aanvullende vragen.

Een eerste huis kopen met Het Florijnhuys in Groningen
Het Florijnhuys Hypotheek adviseur Groningen

Kosten hypotheekadvies

Over de kosten van een hypotheekadvies bij Het Florijnhuys zijn wij transparant. Afhankelijk van jouw wensen staan de tarieven van een hypotheekadvies vast. Waar andere hypotheekadviseurs soms werken met uurtarieven of extra opslagen, werken wij met een vast tarief. Gemiddeld zijn wij tussen de 20 en 30 uur bezig met een compleet hypotheekadvies.

Deze kosten bestaan uit advies- en afsluitkosten. Voor meer informatie over onze tarieven verwijzen we je graag naar onze dienstverleningsovereenkomsten.

Vrijblijvend kennis maken?

Je bent altijd welkom om bij Het Florijnhuys langs te komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bovendien komen wij ook graag bij je thuis of op werk in Hoogezand. En tegenwoordig snappen we dat telefonisch kennismaken of videobellen ook zeer goed kan werken. Tijdens dit kosteloze oriëntatiegesprek bespreken we de haalbaarheid van jouw wensen. Uiteindelijk geven we een realistische indicatie van de maximale hypotheek en de bijbehorende maandlasten.

 

Het Florijnhuys Hypotheekadvies en financieel advies Groningen

Het Florijnhuys helpt je graag!

Op zoek naar een hypotheekadviseur voor je eigen woning of beleggingspand? Bel dan voor meer informatie naar 050 – 211 08 52 of vul ons contactformulier in via onderstaande knop.

× WhatsApp