Financieel advies voor ondernemers

Financieel advies voor ondernemers

Kan ik als ondernemer een hypotheek afsluiten?

Het Florijnhuys heeft veel ervaring met financieel advies voor ondernemers. Of je nu Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) bent van een B.V. of een startende ZZP-er; bij ons ben je op het juiste adres voor onafhankelijk hypotheekadvies voor je eigen woning of beleggingspand.

Wil je weten wat je als ondernemer kunt lenen?

Via onze online rekentool kun je alvast zelf een indicatie berekenen.


Het Florijnhuys Hypotheekadvies en financieel advies Groningen

Startende ondernemers

Ben je een startende ondernemer en ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Soms kun je als startende ondernemer al na een half jaar een huis kopen. We vertellen je graag over de mogelijkheden!

Welke documenten heb je als ondernemer nodig?

Wil je graag tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek laten berekenen wat je als ondernemer kunt lenen? Dan hebben we in tegenstelling tot iemand die in loondienst is, niet een salarisstrook maar onder andere de volgende documenten nodig:

  • Jaarcijfers van de afgelopen 3 jaren (of minder indien je een startende ondernemer bent).
  • Prognose voor het komende jaar.
  • Aangiften Inkomstenbelasting (IB) van de laatste 3 jaren.

Vrijblijvend kennis maken?

Je kunt bij ons altijd op een laagdrempelige manier vrijblijvend kennismaken. Dit kan bij ons op kantoor, bij jou thuis of op de zaak. Ook telefonisch afspreken of online via beeldbellen is mogelijk. Tijdens een kosteloos oriëntatiegesprek kunnen we samen de haalbaarheid van je wensen bespreken. En kunnen we alvast een indicatie geven van de maximale hypotheek en de bijbehorende maandlasten.

Het Florijnhuys Hypotheekadvies en financieel advies Groningen

Het Florijnhuys helpt je graag!

Op zoek naar financieel advies voor je eigen woning of beleggingspand? Bel dan voor meer informatie naar 050 – 211 08 52 of vul ons contactformulier in via onderstaande knop.

Florijnhuys visitekaartje

Welke hypotheekvormen zijn er?

Nu je weet wat je maximaal kunt lenen voor een hypotheek is het belangrijk om na te denken wat voor soort hypotheek je wilt gaan afsluiten. Middels het kiezen van de hypotheekvorm geef je aan hoe je de hypotheek wilt aflossen. Hierbij heb je de keuze uit 3 verschillende soorten hypotheken.

Lineaire hypotheek

Met een lineaire hypotheek los je gedurende de looptijd een vast bedrag per maand af. De hypotheekrente die je maandelijks dient te betalen neemt gedurende de looptijd af omdat de resterende schuld door aflossing steeds kleiner wordt.

Annuïteitenhypotheek

Bij een annuïteitenhypotheek betaal je een vast bedrag per maand, dit bedrag omvat zowel de rente als het af te lossen bedrag. Aan het einde van de looptijd is de gehele lening terugbetaald.

Aflossingsvrije hypotheek

Bij een aflossingsvrije hypotheek betaal je tot de einddatum alleen de rente. Je hypotheekschuld blijft gedurende de looptijd hetzelfde. Aan het einde van de looptijd dien je de lening in één keer af te lossen.

× WhatsApp