Test

Test

Voor het kopen van een beleggingspand heb je advies nodig van een specialist op dit gebied. Bij het Florijnhuys weten we wat er in de verkoop staat in de regio en hoe je een beleggingspand goed kunt financieren. Wij helpen je niet alleen met de financiering, maar we weten ook wat de beste locatie is in de regio. Een tweede huis kopen en de woning verhuren kan je een goed rendement opleveren.

Bij het kopen van een beleggingspand let je op andere zaken dan bij het kopen van een eigen woning. Je koopt een beleggingspand voor het rendement. Je koopt nu een pand voor de verhuur, dat je in de toekomst ook nog weer met een flinke overwaarde kunt verkopen. Een beleggingspand moet op een goede locatie staan in verband met de verhuurbaarheid. Waar je ook oog voor moet hebben bij de aankoop is de duurzaamheid van het pand. De aankoop is al zeer energiezuinig, of je kunt met een geringe investering de duurzaamheid flink verbeteren.

We zijn bij verschillende gespecialiseerde geldverstrekkers aangesloten en hebben veel contacten in de vastgoedwereld.

Beleggingspand kopen afbeelding

Eerste beleggingspand kopen

Bij het kopen van je eerste beleggingspand is een onafhankelijk hypotheekadviseur onmisbaar. Na het kopen van je eerste pand bouw je op twee manieren overwaarde op. Ten eerste door de stijging van de huizenprijzen en ten tweede door het aflossen op de hypotheek. Voor de aankoop van een beleggingspand heb je eigen geld nodig. Je kunt het aankoopbedrag van een beleggingspand namelijk niet volledig financieren met een hypotheek. Banken zijn vaak maar bereid om maximaal 80% van de aankoopsom te financieren. Voor het resterende deel kun je de overwaarde in je eigen woning gebruiken. Aanvullend heb je ook nog geld nodig voor het betalen van de aankoopkosten.

× WhatsApp